Sunday, February 21, 2010

MY LOVELY GIRL IS MY BEST FRENZ


setelah aku meninggalkan bekas kekasih ku yang ke tiga.. aku cube untuk tidak mahu bercinte lagi n kalo aku bercinte pon aku x kn pk dpat pegi jaoh... but bende tu x jadik or termakbul kerane aku telah jatuh cinte ngn kawan baik ku sendiri. Sumenye bermule daripada aku call die dan mmber aku nk no die.. aku pon rase mereka sgt secocok so. aku bg je la kat die.. then bile lame2 aku bg mule2 ok la tapi lame mule la ade aku tgk cite pasal kawan suke kat kawan la ape la ni la tu la then aku agak mule menyesal.. mula2 x dapat deect knp aku nyesal then OMG that aku rupe2nye dah jatoh hati kat kawan baek aku .. kite rewind seketika.. aku ngn die ni dah lame dah kenal sejak dari akhir thun form 4 time tu kitorg x la rapat sgt then bile dah form 5 n lepas spm mkin rapat plak.. tukar2 cite r kuar tgk wayang r.. time tu mmg kitorg xde perasaan r.. tapi skang ni dah tukar lain la pulak.. aku penah ckp kat kwan aku yang once kite dah bahasakan diri kite ngn pmpn AKU n Kau kite ssh nk jatuh hati.. tapi kate2 tu plak jdk kat aku... aku jatuh hati plak... aku pon mule la tulis note.. ade r aku bg hint kat die.. die just cool je.. then aku trus terang so die relax je.. die kate yang die leh bg decision after one week.. so dalam mase one week tu r aku menukar diri dari kawan kepada seorg yang cube utk mengorat die haha.... kalo pikir2 kan blik mmg aku x percaye.. but now it is a fact.. so to be honest... i think now im the luckiest guy cuz love my own best frenz...

~mr.sido~

2 comments:

  1. yeahh!!
    LUCKY- colbie caliet & jason mraz...hahahah

    ReplyDelete
  2. hahaa.... lagu tu je ko dari dulu haha

    ReplyDelete