Sunday, February 21, 2010

MY FRENZ IS NGONG

first blog aku.. padehal sblm ni aku dah ade dah blog hahaha.. cume aku dah delete cuz aku wat blog tu sbb sesaje je haha... then kire ni first blog untuk thun ni haha.... aku ni bukan suke berblogging tapi aku suke berbengong je sbb dah kawan2 yang aku kenal mostly sumenye bengong2 belake haha.. so aku nk credit blog ni kpd kwn aku yang menyuruh aku memenong kan diri haha... mugkin ade stgh2 dlm blog ni yangkorg penah bace... sbb aku nk nmpk penoh hahahha... credit to AMENG (AMENGONG) , BEDAH (BEDNGONG) , CZA (CZONGONG) and BEBOP (BEBONGONG)..... korg r yang slalu mengacau hidop aku kat fb and mmbuat aku rase nk tulis blog ttg kwn2 aku sume yang bengong2 sume hahhaa........ kite kawan bukan sekadar mahu gelak skali.. tapi biar la kite kawan utk gelak selama2nye... hehhee............ thnx all of my buddy... u all are my treasure n my precious even though u all r bengong hahahhaa

4 comments:

  1. hahaha,..kurg aja...i appreciate it..huhuu~

    ReplyDelete
  2. hahaha..... aku taw ko appreciate it hehee

    ReplyDelete
  3. hahahah...sidongong sudah ber-berbloging~~
    welkam2 my frengong..hahaha

    ReplyDelete